In januari 2010 zijn wij het bedrijf HeaderXL graphic design gestart. Een klein ontwerp bureau met grote ambities. HeaderXL graphic design hield zich voornamelijk bezig met het ontwerp van huisstijlen, waaronder logo’s en visitekaartjes. Ook enkele websites vielen hieronder. Rekening houdend met een groeiende markt van verschillende bedrijven waar je goedkoop je drukwerk kunt bestellen, moesten wij iets doen. Dan is uitbreiden van je mogelijkheden een logische optie.

Daarbij hoort een nieuwe naam: Studio Communo! Wij hebben onze zinnen gezet op het ontwerpen van betaalbaar drukwerk, huisstijlen, logo’s, websites, maar ook advertenties en reclame campagnes behoren nu tot de mogelijkheden. Wat bij ons voorop staat, is dat de interactie tussen jou en ons, optimaal verloopt. Dat betekent dus een directe manier van werken. Wij willen op 1 lijn zitten met jou als klant! Zoek je een grafische vormgever in Maasland en omstreken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Ik heb een passie voor alles wat creatief is, gespecialiseerd in corporate identity, branding, web design, UI design en print design.

Xander Krielen,

Creative Director Studio Communo