portfolio

Drukwerk, grafische vormgeving, website ontwerp, huisstijlen, visitekaartjes. Gewoon een greep uit onze ontwerpen.

Wij willen precies weten wat we kunnen verwachten van jou als klant. Op die ideeën maken wij een profielschets en daar baseren wij op welke producten en in welke stijl het beste bij jou passen. Bij jou, maar natuurlijk ook bij je bedrijf.

Hier zie je een klein gedeelte van het werk wat wij op hebben geleverd. Kun je je daar in vinden? Wij horen het graag!

Websites

Meer Bereik

Meer Bereik

Voor een communicatieadviesbureau hebben wij het website ontwerp voor onze rekening genomen, zie hier het resultaat!

Clubbereik

Clubbereik

Voor hetzelfde adviesbureau hebben wij een andere site moeten ontwerpen, deze site beschrijft een eigen dienst die het communicatieadviesbureau levert. Clubbereik is er voor die sportverenigingen die niet weten hoe ze met social media hun club hoger op de ladder kunnen krijgen. Daar is clubbereik.nl voor!

Harlekijn opvang & dienstverlening B.V.

Harlekijn opvang & dienstverlening B.V.

Kinderopvang Harlekijn moest, door het stopzetten van de gemeentelijke subsidies zijn deuren sluiten. Twee ouders hebben het initiatief genomen om een nieuw bedrijf op starten met de naam Harlekijn opvang & dienstverlening B.V. De peuteropvang in Maasland bleef dus behouden! Dat initiatief verdiende een mooie website met nieuwe huisstijl en logo! Ziehier het resultaat van de nieuwe website!

Finest Home Food

Finest Home Food

Voor een foodblogger hebben wij de website mogen maken! Hij wilde een simpel ontwerp, maar wel met de uitstraling die bij deze tijd past. Full responsive op alle gangbare apparaten en natuurlijk met mooie parallax effecten! Eet smakelijk!

Clubbereik

Clubbereik

Voor Clubbereik, de dienst van communicatie bureau Meer Bereik, werden wij benaderd om een nieuwe website te maken. De oude site, waar wij het ontwerp voor hebben gemaakt, was duidelijk aan vervanging toe. Responsive was hij niet, en rekening houdend met de doelgroep van de dienst was dat een grote wens! De dienst is sinds 2010 actief en kon daarom ook een vernieuwing van het logo gebruiken. Ook daar zijn wij verantwoordelijk voor en wij zijn heel blij met het eindresultaat! Een mooie website, full responsive met een nieuw logo. Precies oprijd klaar voor de boeklancering Communicatie voor sportverenigingen a.s. donderdag 28 januari. En nu: Champagne!

V&D fences and decks

V&D fences and decks

Voor een nieuw bedrijf dat gevestigd is in Canada, hebben wij logo, corporate identity en website ontworpen. Door jarenlange interesse van de eigenaar in tuin aanleg en onderhoud, is het idee geboren om zich te specialiseren in schuttingen van diverse materialen en vlonders in de gekste vormen.

Monsieur Paul

Monsieur Paul

Momenteel zie je nog een link naar de verouderde website. Echter zijn wij druk bezig om de nieuwe site zo spoedig mogelijk online te hebben! Voor een sneak peak van de website, zie je op het kleine beeldscherm een preview 😉 Meer zien van het gezelligste lunchcare van Maassluis? Stay tuned!

Nvoiped IT Services

Nvoiped IT Services

Bellen via Voice over IP, netwerk realisatie, installatie van IP camera's en adviseren van bedrijven die interesse hebben in Cloud services, zijn nog maar enkele diensten die Nvoiped IT Services uit Eindhoven te bieden heeft. Geboren door de interesse in IT dienstverlening en de behoefte om VOIP binnen bedrijfsculturen (MKB en groter) te integreren. Cloud bellen is een upcoming service die dit bedrijf je graag wil bieden!

Logo’s

Logo Meer Bereik

Logo Meer Bereik

Voor een nieuw op te richten Communicatie advies bureau, werden wij gevraagd een logo te ontwerpen. Het moest de bedrijfsnaam passend uitstralen, nou dat is gelukt!

Logo Club Bereik

Logo Club Bereik

Voor de dienst van clubbereik werden wij tevens gevraagd een gepast logo te ontwerpen. Het moest dezelfde uitstraling hebben als meerbereik.nl, maar dan wel het gevoel van de sport uitstralen..

Logo Harlekijn opvang & dienstverlening B.V.

Logo Harlekijn opvang & dienstverlening B.V.

Peuteropvang Harlekijn uit Maasland werd eind 2014 gestart. Dit doordat het voortbestaan van de "oude Harlekijn" onzeker was geworden en uiteindelijk noodgedwongen de deuren sloot. Twee ouders hebben het initiatief genomen om het nieuwe bedrijf op te richten. Een nieuw begin heeft een nieuw logo nodig!

Logo Slimmer Beter

Logo Slimmer Beter

Voor een nieuw opgestarte holding mochten wij het logo maken. Zij specialiseren zich in verschillende bouwstenen binnen een noodlijdend bedrijf en proberen door deze bouwstenen door te lichten, het bedrijf weer gezond te maken.

Huisstijlen

Huisstijl peuteropvang Harlekijn Maasland

Huisstijl peuteropvang Harlekijn Maasland

Een nieuwe huisstijl voor het vernieuwde Harlekijn peuteropvang! Logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen..Een nieuwe huisstijl voor het vernieuwde Harlekijn peuteropvang! Logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen..

Slimmer Beter huisstijl

Slimmer Beter huisstijl

Voor Slimmer Beter, de holding die hierboven werd besproken bij het nieuwe logo, hebben we tevens een passende huisstijl gemaakt.

Smarter and Better

Smarter and Better

Voor Slimmer Beter, werden wij gevraagd een logo te maken in het Nederlands en het Engels. Ziehier het resultaat van de Engelse Corporate Identity.

Communocards

communocards

communocards

Bekijk onze webshop voor losse verkoop van onze kaarten of voor een maatwerk alternatief!

Vormgeving

Berco Training en Advies

Berco Training en Advies

Voor Berco van Rheeden van training en advies bureau Berco training en advies, hebben wij een brochure gemaakt. Deze is uitgevoerd als een tri-food A4 brochure op 170 grams gesatineerd en onbehandeld papier. Een mooie folder om zijn werkzaamheden goed tentoon te stellen!

Menukaart Monsieur Paul

Menukaart Monsieur Paul

Lunchroom Monsieur Paul was toe aan een nieuwe menukaart. Om alle lekkere producten te kunnen bekijken is hier gekozen voor een drieluik A3 kaart. Natuurlijk met een folie om de kaart iets meer 'eet bestendig' te maken. Je moet er eens naar kijken bij Monsieur Paul! Oh, bestel dan meteen zo'n lekker broodje van deze mooie kaart!

Cadeaubonnen Monsieur Paul

Cadeaubonnen Monsieur Paul

Monsieur Paul wilde de nieuwe cadeaubonnen in dezelfde stijl en kleur als de vernieuwde menukaart. Natuurlijk geen probleem om er weer een paar te laten drukken in dezelfde mooie groene achtergrondkleur als de menukaart.

Drukwerk

 

Ook voor drukwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen het ontwerp en de bedrukking verzorgen. Hierboven zie je een flyer van een open huis.

Ook voor drukwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen het ontwerp en de bedrukking verzorgen. Hierboven zie je een flyer van een open huis.

Strawberries_tablecard Voor Monsieur Paul in Maassluis maken wij regelmatig maandaanbiedingen voor op de tafels, lekkere broodjes, drankjes of soepjes. Te herkennen aan de verrassende kleuren! Scampis_tablecard  Muffin_tablecard